keskiviikko 30. toukokuuta 2012

Miehet vaihtuu, purku alkaa


Eilen, kuten täällä aina, meillä oli erikoispäivä. Alkuperäisen ohjelman mukaan meillä piti olla viisi normaalia salia ja Plenary käytössä. Noh, pari pikkujuttua muuttui ja yhtäkkiä meillä olikin tilanne, että kaikki yhdeksän salia piti saada käyttöön ja ravintolaan, johon ei alun perin pitänyt tulla mitään ja johon olimme myöhemmin tehneet varakaiuttimista taustamusiikkijärjestelmän, saatiin istuva keskustelutilaisuus ja ministerin puhe Bosch-setillä ja kolmella langattomalla. Kuulostaa periaatteessa helpolta, mutta vaatii oman venymisensä kun miehistöä vaihtuu samana päivänä.

Eihän siinä muuta kuin kuudelta ylös ja pelipaikalle. Ensin normaalit salien aamutoimet ja sen jälkeen tarkistamaan mitä kivaa paikalliset ovat rakentaneet. Ja lavahan siellä odotti. Pete oli valmistellut setin edellisenä iltana vetovalmiiksi, mutta koska kaikki aina kuitenkin muuttuu yön aikana, teimme vaadittavat muutokset.

Tässä vaiheessa puhelin kertoi, että Plenaryn ministerikokous on peruttu tältä päivältä, joten Don Timppa otti homman haltuun ravintolassa. Tämähän siis tarkoitti käytännössä sitä, että Liski oli mikserillä ja Kaitsun kanssa päivystimme ympäri salia radiopuhelimien kanssa ja kerroimme Liskille mitä tapahtuu. Melkoinen bardak.

Eilen testasimme Plenaryn äänet paikallisen yleisradioyhtiön kanssa ja hommahan toimi. Merkatut kaapelit löysivät tiensä herrojen koppiin ja yksi englantia taitava seppä sanoi kaiken olevan kunnossa. Sen jälkeen he hävisivät kuin YLE:n miehet ruokatunnille.


Loppuillasta edessä oli halli kutosen vaihto lehdistötilaisuussaliksi. Siihen puuhaan saapui onneksi kokenutta miehistöä Kauniaisista ja Kouvolasta paikkaamaan Mäntsälän ministeriä. Lisäksi caset työnnettiin jo loppuneisiin saleihin ja purku alkoi. Kevyen 16,5h työpäivän jälkeen kirmasimme iloisina pitsalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti