maanantai 14. toukokuuta 2012

No niin. Tänä vuonna on taas otettu haaste vastaan ja lähdetty Venäjän ihmeelliseen maahan työhommiin. Aiemmista vuosista poiketen nyt emme käy vain Pietarissa vaan työtehtävät aloitetaan Kazanin hienosta kaupungista APEC kokouksen merkeissä. Rekkoihin on lastattu valtava määrä kaikkea tarpeellista. Esimerkiksi itse otin vain välttämättömät 125kg työkaluja ja mittasetin mukaan. Niiden lisäksi kuusi rekallista kaikkea muuta pientä kokoustarviketta on toistaiseksi rahdattu Kazanin 1,2 miljoonan asukkaan kaupunkiin.

SVV:llä rekkojen pakkaus suunnitellaan hienolla ohjelmalla, josta ohessa kuva:

Tämä siis vaatii sen, että kaikki laatikot on mitattu pyörineen ja ohjelmalle on kerrottu missä asennossa laatikko saa olla. Nopeammin homma toimii perinteisellä metodilla, varsinkin kun ääniosaston caset on jo useamman vuoden ajan tilattu vain rekkakokoisina.

Muutkin osastot ovat nykyään havahtuneet asian mielekkyyteen. Kaikki suomalaiset casefirmat eivät silti ole ymmärtäneet, että 120cm ei ole sama asia kuin 127 cm. Tämä on aiheuttanut hieman harmaita hiuksia. Lopulta kaikki kuitenkin saatiin kyytiin.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti