sunnuntai 27. toukokuuta 2012

Sunnuntain rauhaa

Eilen illalla saimme erittäin lyhyellä varoitusajalla lisätilauksen kahden ravintolasalin äänentoiston hoitamisesta. Tämä tuotti pienimuotoisen ongelman, sillä kalustoa ei kertakaikkisesti enää ole vapaana. Kakki varakaiuttimet ovat jo neljässä muussa ravintolasalissa. Onneksi paikallinen äänifirma riensi apuun ja kiireellä rakennetut setit soivat, kun vieraat saapuivat. Tai ainakin osa. Neljästä kaiuttimesta yksi oli siinä kunnossa, että valitettavasti jouduimme sen hylkäämään. Käytimme myös mieluummin omia sähköjohtojamme. Kaiutinmerkki oli meille uusi, joten päätimme ottaa kuvan.



Eiliseen Plenary salin mikrofonien irtoamisongelmaan kehitettiin vedonpoistoratkaisu ja statistiikka kaapelien kanssa näyttää huomattavasti paremmalta. Kuvassa Arto asentaa kyseistä ratkaisua.  

Tänään yhdeksän salia on rullannut mukavasti. Välillä radiopuhelinliikenteen vähäisyys sai epäilemään onko mokoma rakkine edes päällä. Tilanne on kuitenkin se, että hyvällä henkilökunnalla hommat sujuvat. Suuri osa saleista loppui jo hyvissä ajoin, joten osa ryhmää pääsi ajoissa kotiin. 

Tämän jälkeen tuli luonnollisesti ilmoitus siitä, että yhdessä jo loppuneeksi ilmoitetussa salissa on vielä kokous. Tämä ykkössali on ollut lippulaivamme ja sen legendaarista valvojaa  tuuraamaan jouduimme lähettämään kaksi huipputeknikkoa, jotka näyttävät selviävän tästä levollisin mielin.
Päivystystä on täällä muillakin kuin meillä ja yhdessä siitäkin selvitään.
Illan ohjelmassa on vielä hieman eilen lisätilauksena tulleiden ääniembeddauksien testausta ja sen jälkeen toivottavasti rauhallinen Kazanin sunnuntai-ilta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti