keskiviikko 16. toukokuuta 2012

Lasivilla

Lasivilla on päivän teema. Olen ymmärtänyt, että Suomessa sen käytöstä rakentamisessa ollaan luopumassa. Venäläiseen konferenssirakentamiseen se sen sijaan kuuluu olennaisena osana. Sitä nimittäin riittää.

Kuten aiemmissa kirjoituksissa olen kertonut, rakennetaan täällä salit kokonaan lattiasta kattoon ja seinät tarvitsevat eristysmateriaalia, joka täällä on lasivilla. Siihen pääsin tänään lähemmin tutustumaan kun paikallinen sankari oli rälläköinyt seinään läpiviennin kaapeleillemme. Valitettavasti hahmo oli samalla silpaissut pienen ja soman 16x4mm2 kaiutinsocapeximme poikki ja sen lisäksi tulkkitiimin bnc:n. Videomiesten kuidutkin näyttivät hieman käytetyiltä, joten ne vaihdettiin. Kaapelireitti luonnollisesti meni seinien välissä, joten jonkun piti ryömiä seinän väliin riustajan apumieheksi. Emme suosittele kokemuspohjaisesti ilman suojavaatetusta ja hengistyssuojainta. Edelleen nimittäin kutiaa.

Muuten päivä eteni mukavan leppoisesti kehikoiden noustessa ja kaiuttimistakin on muutamassa salissa kuulunut ääni.

Hienoa on se, että ruokailu tapahtuu keikkapaikalla ja ruoka on erittäin hyvää. Ruokailusta selviää hienosti kun tekee kuten kaikki muutkin ja ottaa sitä mitä kuuluu ottaa. Empiiristen kokeilujen ystävämme koitti ottaa kolme salaattia ja sai koko linjaston täysin sekaisin ja neljä rouvaa päivittelemään tilannetta. Lopulta nälkäinen mies sai salaattinsa rouvien hymyjen säestämänä.

Kypäräpakollekin löytyi syy, kun taivas meinasi pudota niskaamme. Katot siis ovat paikallisen ripustusfirman työn tulos ja elämä on miellyttävämpää kun pitää kypärän päässä, eikä ajattele, mitä katon yläpuolella on.

 Tämä herrasmies on tehnyt A-tikkailla liikkumisesta taidetta. Hänellä on omat custom-tikkaan, joiden yläosa on pehmustettu messumatolla. Hienolla jalkatekniikalla hän kävelee tikkailla eteenpäin aina tarpeen vaatiessa seuraavaan paikkaan.
Tässä on kuva tenniskeskuksesta, jonka julkisivu herää pimeällä henkiin ja valtavaan välkkeeseen. Tarkoitus ei ilmeisesti niinkään ole luoda hyvännäköistä tilannetta vaan saada aikaan mahdollisimman paljon eriväristä välkettä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti