perjantai 25. toukokuuta 2012

Kokoukset rullaa ja kohta puretaan

Moro,
Kolleega Santtu on niin nopee kaikissa tietokoneeseen liittyvissä asioissa, ettei meikä pysy mukana blogipäivityksissä. Nyt on pakko yrittää. Kesken työpäivän. Jengi!

Eilen oli jo seitsemän salia soimassa samaan aikaan ja kaikki meni kutakuinkin hyvin. Yhden salin sähkösyöttö tyrehtyi kesken päivän arviolta vartiksi mutta kiitos UPS:in, ääni jatkoi kulkuaan kera läpitunkevan UPS:in varoitusäänen. Hommasta hankalan tekee se, ettei meillä ole omaa sähkäriä tonteilla lainkaan. Veli venäläisen toimittama sähkö tulee tai ei. Jos ei, niin ryssien vastuuhenkilöä ei todellakaan löydy. Täytyy ehkä etsiä kyseisen jermun B-väijyä jostain. Alla olevassa kuvassa Crew Boss Santtu ja AV-Kärppä Knuutinen hämmästelevät yllämainittua sähkökatkosta rauhallisin mielin.
Hämmentävää tässä vaiheessa on se, että keikan purku alkaa ihan kohta vaikka mestoilla ollaan vielä kaksi viikkoa. Ensimmäiset salit lähtee purkautuun maanantaina, ja koska viikonloppuna soi kaikki yhdeksän salia, ei purkuvalmisteluille ole juurikaan aikaa. Vois ehkä jopa lopettaa tämän blogipäivityksen jotta ehtis tekemään kaikki. Höpö höpö.
Keikan rakennusvaiheessa kolleegat lähettivät osan caseja toiselle puolelle Kazania epähuomiossa. Tai oikeestaan siks ettei meidän varsinaiseen casevarastoon mahtunut. Tämä ei valitettavasti ollut ihan totta. Jos kaikki olis pakattu niinkuin Duo Kauhanen & Knuutinen olivat omat laatikkonsa hoitaneet, ei tilasta olisi ollut pulaa. Tästä syystä Santtu ja allekirjoittanut vaihtoivat puvut verkkarihousuun eilen illalla. Uudelleen järjestettyyn varastoon jäi vielä tilaa n. kuorma-autollisen verran kuten alla oleva kuva osoittaa.
Keikassa, jossa on kuusi rekkaa kamaa ripoteltuna yhdeksään saliin + muutamaan ravintolaan on toudella tärkeetä että logistiikka ja varsinkin tyhjät laatikot järjestetty huolella. Tästä aiheesta oon sauhunnut jo monta vuotta ja valitettavasti suomeen tämä asia ei oo iskostunut vielä riittävän hyvin.
Tällä keikalla asia on vieläkin tärkeempi koska kaikki kamat menevät suoraan pietariin seuraavalle keikalle. Arvatkaa onko kiire?

Palataan,

Liski




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti