torstai 24. toukokuuta 2012

Santun ja Timpan pukuvuokraamo


Monenlaisen tavaran lainaamiseen olen varautunut tälläkin keikalla, mutta silti kavereiden tarpeet välillä yllättävät. Liski laittoi minut etukäteen lupaamaan, että pakkaan kaikki tarvittavat työkalut mukaan, enkä saa valittaa, jos hän niitä lainaa. No tullilistan mukaan mukana on 160 kg aivan välttämättömimpiä henkilökohtaisia asioita.

Tänään pukukoodi työpaikalla vaihtui kauluspaidasta ja suorista housuista pukuun kravatilla. Niinpä yhtäkkiä huomasimme perustaneemme Santun ja Timpan pukuvuokraamon. Meiltähän nimittäin löytyy. Pukuja on useita kuten myös kenkiä. Kravattejakin on yli viisitoista kappaletta toinen toistaan tyylikkäämpiä.

AV-alan legendaa, eli vuoden 2008 ETYJ-kokouksen kravattia esittelee tässä miesmannekiinimme Antti.

 Toimiston seinäkin on saanut Liskin lisäksi tilanteeseen sopivaa taidetta.

Kun tilanteet kovenevat, lisääntyvät myös toinen toistaan legendaarisemmat hahmot. Ja kun mikään muu ei auta, tilataan paikalle erikoisosaamista Kouvolasta. Jo pelkän passin näkeminen auttaa meitä uskomaan valoisampaan tulevaisuuteen, vaikka se vielä tuntuu olevan kaukana.

Salista kahdeksan kahdeksan meni tänään tyypillisen yllättäen sähköt kesken kokouksen. Meillä tämä näkyy niin, että tykeiltä katkeaa sähköt, mutta ääni kuuluu ja kaikki etupäänlaitteet toimivat. UPS varmennettu oma sähkö on silkkaa parhautta. Venäläisillä ei tilanteelle ollut selitystä, mutta lupasivat tutkia kaiken. Mitä se sitten tarkoittaakaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti