maanantai 14. toukokuuta 2012

Tänään koitti ääniryhmänkin matkapäivä. Ripustus- ja valoryhmä on suurilta osin ollut Kazanissa jo puolitoista viikkoa valmistelemassa Russki Standard Platinum tyyppistä rakennelmaa tuloamme varten. Tai siis lähes koko ääniryhmän. Liskihän on siis vielä jokusen päivän viimeistelemässä rusketustaan Balilla ennen Venäjän lämpöön siirtymistä.

Ennakkotunnelmat ovat hyvät. Tärkein keikkaan liittyvä asia, eli ruokailu päivän aikana on kuulemma kunnossa. Hotellikin on hyvä. Huonejakoperusteena toimii se, että Johtajilla on oma huone. Oman huoneen saa myös, jos on miksannut vähintään kahta Venäjän presidenttiä. Toimiva homma.

Lentokentillä Venäjällä mennään länsimaita mukaellen. Koneesta siirrytään terminaaliin, josta noudetaan laukut. Tosin epäilimme paikallisen kaavoitusarkkitehdin piirustelleen hieman herkistyneessä mielentilassa lentokenttätonttia, sillä bussi ajoi meidät koneelta pitkälle kentän ulkopuolelle, josta kuitenkin löytyi terminaalirakennus.


Terminaalirakennuksesta löytyi myös matkatavarahihna, josta täytyi ottaa kuva.
Kyseinen hihna siis pyörii tässä ympyrää ja huoneen toisessa nurkassa iloiset nuoret miehet lastaavat tavaraovesta siihen laukkuja. Ymmärrän toki, että tämänkokoisessa huoneessa olisi ollut hankalaa vain laittaa laukut lattialle. Ja hihnahan on hieno järjestelmä.


Kyseessä on kuitenkin suur-Helsingin kokoisen kaupungin kenttä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti