lauantai 26. toukokuuta 2012

Kiirettä pukkaa


Ensimmäinen päivä jolloin kaikki yhdeksän salia ovat käytössä rullaa eteenpäin mukavasti. Jopa pääsali, eli Plenary on tänään käytössä ja siellä koettiinkin päivän ensimmäinen tekninen hämmennys, kun puheenjohtaja päätti nykäistä mikrofonistaan piuhan irti ja mykisti koko setin. Onneksi Arto saapui paikalle ripeästi ja tilanne saatiin hallintaan tyylikkäästi.

Lisää miehiä on myös saatu vahvuuteen kun salien määrä on kasvanut. Johtaja Nyberg saapui Jannen kanssa klo 3.20 laskeutuneella koneella ja auton ajettua heidät hotellille oli siellä vastassa parivuode. Romanttinen alku kuitenkin kariutui Nystyn siirryttyä sohvalle. Kahden tunnin yöunien jälkeen herrat olivat valmiina päivän koitoksiin.




Petellä on ollut koulutushommissa menestystä ja paikallinen ravintolahenkilökunta alkaa olla sinut Yamahan 01V96 mikserinsä kanssa. Miksaukset lähtevät kolmeen saliin näytösluontoisesti.

Paikallinen kokoushenkilökunta on ollut mahtavaa ja auttaa meitä saleissa powerpointien ja tulkkilaitteiden kanssa. Myös tulkit ovat mukavia. Välillä joutuu miettimään omaa englanninkieltään kun tulkkien kieli on lähes täydellistä.

Eilen olimme juuri päässeet toimistoon hetkeksi huoahtamaan kun tuli pieni lisätilaus ja pääsalin pressisplitterit siirtyivät kaapelimitallisesti noin 100m päähän. Eipä muuta kuin Timpalle työvaatteet päälle ja homma haltuun. Yksi reikä seinään ja uusi paikka on valmis.

Mieltä ylensi myös työpäivän päätteeksi Hollow square muodosta luokkahuoneeksi muutetun salin muuttaminen takaisin Hollow squareksi juuri kun olimme saaneet sen valmiiksi ja valmiina lähtemään kotiin. Tilaaja oli hyvin pahoillaan, mutta välillä muutoksia tulee. 103 tuumaiset Panasonicit kyllä liikkuivat nopeasti. Hyvä meidän jengi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti