perjantai 1. kesäkuuta 2012

Kiirettä pitää

Mortonki,


Nyt on ollut niin kiire, ettei blogin päivittäinen kirjoittaminen oo ollut mahdollista. Yks kokoushuone muutettiin pressihuoneeksi, jonka avajaiset oli eilen. Kaikki meni lopulta hyvin mutta melkoinen bardak tapahtuma kuitenkin oli. Todennäköisesti melko normaalista pressiryntäyksestä oli kyse, mutta silti yllättävän lyhyellä aikajaksolla joku 12 toimittajaa hyökkäs meidän pressisplitterin kimpuun ja alkoi tökkiä  liittimiä vapaisiin reikiin. Onneks Santtu riensi apuun ennenkuin saivat pyydystä tuhottua. Santtu piti myös jengin loitolla jotta mä sain varmistettua, että ministerin puhe saatiin kuuluviin. Kuvassa pressihuone.

Oon miksannut näidän kisojen aikana jo kaksi kertaa tätä vastanimitettyä ministeriä. Ensimmäinen puhe oli ns. business lunch -tapahtumassa, jossa oli pieni lava salin pitkällä sivulla. Kaiutintelineinä toimi huoneen jäähdytyslaitteisto. Jäähdytyskaapit oli sijoiteltu just sopiville välimatkoille pitkin salin seinää, ja niiden päälle sai mukavasti kätkettyä muutamia PS8:ja. Onneks kyseinen ministeri on toudella hyvä puhuja, ainakin äänenpaineeltaan ja taajuusisällöltään. Muusta sisällöstä en osaa enkä halua sanoa mitään.
Huonossa kuvassa jäähdytyskaapit joiden päällä ämyrit.

Meillä tuli myös keikan kestäessä asumusero Santun kanssa. Tapahtumaan ei liity kolmatta osapuolta eikä muutenkaan mitään dramaattista. Erosimme lähinnä musiikillisten erimielisyyksien, ja ennenkaikkea vapautuneiden hotellihuoneiden takia. Mä jouduin vaihtamaan hotellia kolmensadan metrin päähän. Hyvinä puolina uudesta hotellista mainittakoon erilainen aamiainen, enemmän tilaa huoneessa, mahdollisuus kuntosalilla käyntiin ja hieman erilainen näkymä ikkunasta kuin edellisessä hotellissa. Alla kyseinen näkymä aurinkonlaskun aikaan.



Palaan asiaan taas kun sitä ei ole.

Liski

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti