perjantai 8. kesäkuuta 2012

Kiitti Jengi!

Mortonki!
Nyt oon jo matkalla kotiin ja työt on tehty. Viimeiset pari päivää meni rekkoja pakatessa.
Keikka on mennyt olosuhteisiin nähden hyvin ja syynä siihen on loistavat työtoverit. Tottakai laitteet ovat myös olleet huippuluokkaa. Valitettavasti laitteet ei tee keikkoja.

Santtu, blogisti jumalan armosta huolimatta, hoiti hienosti äänitöiden lisäksi myös yleisiä asioita tällä keikalla. Autojen tilaamiset ja paikallisorganisaation kanssa neuvottelut hoituivat tinkimättömällä asenteella. Myös rekanpakkaus Venäläisten rekkakuskien & apukäsien kanssa sujui kuin tanssi. Edes viimeisen työpäivän jälkeen, muki kädessä, Santtu ei malttanut olla säätämättä hieman lisää työasioita, niinkuin kuvasta näkyy. Santulle suuri kiitos!
Pete lähti jo hieman aiemmin kotimaahan valmistautumaan tuleviin koitoksiin. Pete hoiti tällä keikalla eniten ns. pitäs-olla-jo -tyyppisiä tilanteita. mm. Ravintolan hovimestarilla oli Peten numero kännykässään. Varmuudeks. AV-Kärppä -lisänimi ei ole tuulesta temmattu. Hyvä Pete.
Äänitiimin pomo Kauhanen hoiti keikan äänisuunnittelun ym. aikataulut hienosti. Töitä helpotti melkoisesti kun setit oli kondiksessa. Ville lähti Kazanista muutaman päivän ennen meitä. Ihan tarkkaan emme tiedä minne Ville katosi, mutta alla oleva kuva on viimeinen näköhavainto hänestä. Olisiko tullut hyvä työtarjous? Yhden huhun mukaan Ville olisi jo Pietarissa, mutta tähän mä en usko. Erityiskiitos Villelle ponnisteluista. Näköhavainnoista ottakaa yhteyttä allekirjoitaneeseen.
Keikan purun kovin seppä oli selkeesti Lentävä Kouvolalainen eli Reima. Kun me vielä nysvättiin kokouksia, oli Reima purkanut jo äänisetit saleista 1-5 ja 7. Reimaa ei meinannut purun yhteydessä oikein tavoittaa, kun hän täytetyn pantterin notkeudella pyyhälsi ohi. Kuvassa todella on Reima. Valitettavasti iPhone 4:sen kuvausominaisuudet eivät nekään riittäneet Reiman vauhtiin.

Iso kiitos tottakai myös koko muulle tiimille!
Blogi jää nyt n. viikoksi tauolle ja jatkuu mahdollisesti 17.6. kun Santtu ja Timppa ovat kelkkoneet itsensä Pietariin. Kiitos kaikille lukijoille (yli 4200 lukukertaa!) ja pitäkää linjat kuumana!

Liski






1 kommentti:

  1. Kotisoffalla näitä on erinomaisen viihdyttävä lueskella.
    Tattista porukalle!

    VastaaPoista