perjantai 29. kesäkuuta 2012

Yksi työpäivä jäljellä

Moro!
Koska tänään ei pelata potkupalloa, voi yhtä hyvin kirjoittaa vielä yhden blogitekstin. Se, että apinat sosiaalisessa meediassa vaativat raporttia, EI ole tämän tekstin syynä. Vaan se, että lupasin palata asiaan kun sitä ei ole. No nyt sitä todellakaan ei ole.
Kaksi viimeistä päivää on kulunut päivystäessä Women and the Economy foorumin saleja. Toissapäivänä aloitettiin yhdellä salilla ja tänään foorumi paisui neljään saliin. Plus tottakai yllätyksenä tulleeseen lounge-tilan kajarisettiin, jonka Ville ja Pete puuhasivat kasaan. Tänään saimme myös tietää, että 7.1 hallin tokassa kerroksessa on huomenna joku tilaisuus, jossa jotkut dirikat haluavat julistaa sanaa niin, että yleisö ja mahdolliset lehdistön edustajat voivat nauttia sanomasta. Senpä vuoksi kävimme työpäivän päätteeksi puuhaamassa setin kasaan. Ainoina harmeina se, että lähes kaikki tarvittavat laitteet olivat jo läheisellä varastolla, josta Veli Venäläinen onneksi kelkkoi ne mestoille, ja se, että hissi toiseen kerrokseen oli rikki. Kuvasarjassa Ville ja Pete rullaportaissa painavine puulaatikoinen, olkaa hyvä.

Yllätyksenä tälle päivälle tuli myös se, että ns. pääsalin eli Plenary Hall:in mikkitarve lisääntyi kahdellakymmenelläyhdeksällä sekä kahdella langattomalla mikrofonilla jo olemassa olevien lisäksi. Jopa monen Venäjällä vietetyn päivän jälkeen tuntuu ihmeelliseltä että joku voi unohtaa tarvitsevansa noin 30 mikrofonia lisää, jo käytössä olleen setin päälle. Näistä mikrofoneista kaikki mikit tulivat PA -kaiuttimien etupuolelle, jotta homma ei vaan olisi liian helppo. Kuvassa lisättyjä mikrofoneja Plenary Hall:ista. Järjestäjällä oli muitakin epäselvyyksiä kuten jälkimmäinen kuva osoittaa. Kaksi viereistä maata on osattu nimetä, mutta yksi selkeä kysymysmerkki on löytynyt. Tai sitten paikalle ilmestyy huomenna Pete Townshend.

AnyWho huomenna on viimeinen työpäivä Venäjällä n. kolmeen viikkoon. Suunnitelmana on purkaa tarvittavat kamat heti keikan jälkeen, jotta sunnuntaina on aikaa käydä lounaalla hyväksi havaitussa The Stroganoff Stake Housessa, ja sen jälkeen siirtyä junalla Helsinkiin josta autolla kotiin. Kolmen salin wehkeet jää pystyyn, sillä n.kolmen viikon kuluttua alkaa uusi keikka, jonne kolmen olemassa olevan salin lisäksi rakennetaan noin kymmenen muuta mestaa.
Kirjoitan paluumatkalla junassa ehkä vielä lyhyen blogipäivityksen ja sit tää blogi alkaa oleen taputeltu kasaan. Perinteisesti oon kirjoittanut blogeja n. kuuden vuoden välein, joten seuraava on odotettavissa heti siinä 2018 paikkeilla. Viimeistään kuitenkin 2020 kun ollaan Saarisen tiimissä Jekaterinburgissa.
Tähän loppuun vielä muutama viihdekuva keikan varrelta. Ensimmäisessä jo kotiin lähtenyt Mikko keskittyy työpäivän jälkeen YH-Puistossa. Toisessa kaupanhyllyltä löytynyt energiajuoma kahviflavourilla. Tarkemmassa tutkiskelussa litkusta löytyi myös 7% alkoholia jonka vuoksi se ei sittenkään soveltunut kokouspäivän aamupiristeeksi.Ainakaan mulle. Viimeisenä kuvassa keikan Team Äänitiimi, host Lidian kera. Tämän tiimin kanssa on ollut mahtavaa puuhastella!


Liski

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti