sunnuntai 1. heinäkuuta 2012

Kotiin!

Moro,
Keikka on tehty ja tätä kirjoittaessa internjetkin on taas hallussa, koska DNA:n njetti alkoi näkymään heti Vainikkalan raja-asemalta. Eilen Team Äänitiimi sai purettua kaiken tarvittavan kolmessa tunnissa keikan päätyttyä. Paikallinen kiinteistökyylä yritti vaikeuttaa hommaa parhaansa mukaan kieltämällä helpoimman roudausreitin. Onneksi paikallisen järjestäjän edustaja Lidia otti niskalenkin neuvotteluissa.
Voitonmaljat juotiin Team Äänitiimin jäljellä olevan vahvuuden kesken tietysti läheisessä irkkubaarissa. Voitonjuomana toimi 18yo Chivas Regal, josta oli vitsailtu jo useamman viikon. Chivas Regal on melko kasarijuoma ja oikea tilaus oliskin ollut pullo Chivasia. Valitettavasti äänitiimistä ei löytynyt tähän riittävän kovia jätkiä. Mestoilla olisi pitänyt olla esim. Kimmo Ahola, Toiviaisen Antti tai molemmat ja tiedän että lopputulos olisi ollut toinen.

Pietarin rautatieasemalle suunnattiin tänään hyvissä ajoin, sillä kukaan ei varsinaisesti halunnut jäädä Pietariin pidemmäksi aikaa. Mä tuun anyway takaisin Venäjälle jo kolmen viiikon päästä. Sitä ennen on tiedossa kaksi (2) viikkoa lomaa sekä viikko Porissa jatsifestareilla. Vielä asemallakin ryhmällä oli mieli korkealla, vaikka monille keikka on ollut todella pitkä. Jotkut ovat siirtyneet Pietariin lähes välittömästi Kazanin keikan jälkeen.


Tämä blogi loppuu nyt tähän. Seuraavaa ei ole luvassa. Toistaiseksi.
Kiitos koko SVV:n ryhmälle ja eritoten Team Äänitiimille, jonka edesottamuksia tämä blogi on pääasiassa käsitellyt. Kiitos myös kaikille tälle sivustolle harhautuneille lukijoille. Kiitos Venäjän federaatiolle, joka tuhansien vuosien kulttuuriperimällään on varmistanut sen, että kirjoitettavaa blogiin löytyy. Ja nekin asiat, joita ei ole voinut julkaista kirjoitetussa muodossa, elää hyvinä tarinoina vielä pitkään.

Spasiba
Liski

2 kommenttia: