sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

Päivystää päivystää

Nimittäin meikäläinen Plenaryssä. SOM2 kokous on hyvää vauhtia menossa ja ministerit tulevat huomenna hoitamaan päätöksiä. Setti toimii hienosti ja kollega Mänty oli saanut tulkeilta kiitoksia, että äänenlaatu on ollut parasta mitä he ovat ikinä kokeneet. On tainnut Mänty tarjota niille baarissa.

Make teki hienon panoraaman työpaikalta, jota voi ihailla seuraavassa osoitteessa:  Plenary panoraama

Huomenna on taas todennäköisesti lehdistötilaisuus ja onnelliset median edustajat hyökkäävät taas kaapeleineen. Tällä kertaa tilanteeseen on varauduttu jo etukäteen lisämiehityksellä ja splittereiden edustalta löytyy hymyilevä asiakaspalvelija Kauhanen.

Lehdistö pääsee myös seuraamaan 103 tuumaiselta Panasonicin pikkutelkkarilta kokousta ainakin sen alussa. Tämä 660kg painava kuvanvälityslaite saatiin siirrettyä toiselta puolelta hallia positioonsa. Tämä ei ole mikään helppo ratkaisu, koska lattian päällä ei saa ajaa painavilla caseilla ja koko reitti täytyi levyttää. Helppo homma. Hoituu.

Toisessa päässä hallia salit 1-5 ovat jo suurilta osin lakanneet olemasta. Paikalliset ovat taas ahkeroineet seinien ja katon purussa. Innokas yhden hengen ripustuspartiomme odottanee jo hetkeä, jolloin kattojönkköjä pääsee pudottamaan. 


Päivän aikana ehtii myös hyvin pohtia puutteita kalustossa. Vasta keikka paljastaa asioita, joita olisi hyvä olla mukana. Esimerkiksi Plenaryssä joka aamu alkaa sillä, että paikallinen kuvaa ympäri taloa jakava yritys tulee kertomaan, etteivät saa kuvaa. Vielä kertaakaan ongelma ei ole ollut meidän päässämme. Tulevaisuudessa saamme toivottavasti käsi-hd-dvi-monitorin, jonka kanssa voi käydä kaapelin toisessa päässä todistamassa, että kuva tulee.

Äänipuolella olemme pitäneet kirjaa lisätilauksista ja seuraaville keikoille mukana kulkeva kalusto tulee jälleen olemaan laajempi. Iloisen palvelun ammattilainen toimittaa.

2 kommenttia:

  1. Hauskat tarinat;) kiitos!
    DVI-käsimonitoria en muista nähneeni, mutta jos kysessä olis HD-SDI niin tää peli on hyvä: http://www.phabrix.com/phabrix-sxa-aes-762-0.html
    T: Kimmo V.

    VastaaPoista