lauantai 23. kesäkuuta 2012

Juhannus Pietarissa

Moro,

Nyt on Talousfoorumin kaksi vetopäivää ohi ja purku kovassa vauhdissa. Purku on samalla myös rakennus, sillä samaan halliin rakennetaan kolme kokoushuonetta APEC -foorumia varten. Talousfoorumi sujui hyvin. Ekana päivänä lavalla kävi Vladimir Putin, Sauli Niinistö ja joku kiinalainen. Lavalla nähtiin myös erinäisiä hahmoja hääräämässä, niinkuin alla olevasta kuvasta näkyy.
Pressat saapuivat ja poistuivat Putinin botskilla ja lavan takaa olikin ovesta lavalle asti punainen matto, jota reunusti aina toimiva kebab-letku. Äänitiimimme Mikko Enberg kävi koeponnistamassa kyseisen reitin jo hyvissä ajoin ennen h-hetkeä. Alla kuvasarja dirikoiden sisääntuloreitistä.
Muutama päivä sitten käytiin Knuutisen kans etsimässä ruokaravintolaa mestoilta, jossa ei oltu ennen käyty. Aika vaikee on löytyy mitään järkevää jos ei oo ennakkovinkkiä tai tietoo mestoista. Löydettiin kyl kellariravintola jossa saatiin nälkää ja varsinkin janoa siirrettyä hetkeks, mutta päädyttiin lopulta Marriotin omaan raflaan. Matkalla vastaan tuli silti yksi erittäin tuttu ravintola. Alla kuva kyseisestä putkasta. Ei käyty sisällä.
Ennen toista vetopäivää, joka oli Sberbankin järjestämä ja sponsoroima tapahtuma, edettiin taas Santun kanssa Mojito-listalla. Vuorossa oli Blue Mojito, joka on maistetuista selkeästi makein ja ulkoisesti eniten gay. Harmikseni mulla ei ole vertailukohdaksi kuvaa, jossa Knuutinen ja Enberg istuivat mua ja Santtua vastapäätä oluet kädessä mustissa vaatteissa. Kontrasti alla olevaan oli melkoinen. Listasta jäljellä tätä kirjoittaessa on enää vadelma - ja mansikkamojitot.
Sberbankin tapahtuma oli paneelikeskustelu, jossa seitsemän hahmoa keskustelivat jostain. Päätettiin työporukalla testata tuolisijoittelun toimivuus hyvissä ajoin, sillä huhu kertoi, että pääjohtaja Mr. Gref (CEO Sberbank, Venäjän suurin pankki) on toudella tarkka asiasta. Huomautuksia ei jälkeenpäin tullut joten ilmeisesti onnistuimme vaikka asia ei varsinaisesti meille kuulunut. Kaikessa Mr. Gref ei ollut tarkka. Löysin hänen 30000€ rannekellon pöydältä paneelikeskustelun jälkeen. Tottakai jos niitä on useampia niin yhden hukkaaminen ei ahdista. Köyhälle saattas olla kova paikka.
Nyt alkaa oleen talousfoorumin äänikamat pakattuna ja on aika keskittyä seuraavan kisan rakentamiseen. Itse en ollut tänään mestoilla ollenkaan koska mahakramppi vaivasi heti aamusta. Onneksi Artur, meidän tulkki, kävi hakemassa mulle kovia lääkkeitä ja nyt vaivat helpottaa. Kiitos Artur!
Seuraavaa blogia sit taas kun rakennuksen ohella pystyn. Yli 6000 lukukertaa on lähellä. Itse hakkaan refresh -nappia minkä ehdin.

Palataan,

Liski
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti