keskiviikko 27. kesäkuuta 2012

Kotiin!Väki vähenee ja bileet paranevat Venäjällä. Timppa jäi Kauhasen ja Knuutisen kanssa hoitamaan naisfoorumin loppuun ja itse istun onnellisesti Allegro junassa matkalla kohti kotia ja kesälomaa. Hyvä meno. Timppa on luvannut taistella blogia eteenpäin ainakin naisfoorumin loppuun asti. Lupaan antaa palautetta, jos tekstiä ei tipu.

Kuten jo aiemmin olemme kirjoittaneet, Venäjällä on tärkeää päivystää ja olla valmiina. Mitä enemmän Venäjän päiviä on takana, sitä paremmin tyyliin adaptoituu, eikä aikaakaan kun sulautuu sujuvasti paikalliseen tyyliin. Ohessa muutamia esimerkkejä jo lähes paikallisesta päivystystyylistä.

A-tikkaiden käytössä paikallisten kanssa ei voi kilpailla. Kokemusta on jo niin pitkältä, että kisa on selkeästi hävitty. Luotamme JLG-konevoimaan ja niitä meillä onkin kolme mukana.

Vanhan hyvän sanonnan mukaan, jos tarvitset yhden, ota kaksi. Näillä ohjeilla pärjää. Tosin suosittelen edelleen useamman kuin kahden mukaan ottamista.

Ministeritason puheen pitäminen edes testimielessä ei ole helppoa. Ja Timppa on joutunut toimimaan testispiikkaajana jo useamman kerran. Jännitystä helpottamaan löysimme hänelle johtaja Mäkelän kypärän, jonka rakkaat kollegat hänelle tuunasivat.


1 kommentti: