tiistai 19. kesäkuuta 2012

Jaahans jaahans

 
Pietariin oli Kazanin jälkeen hienoa tulla kun legendaarinen Team Kauhisto / Saarinen oli laittanut hommat kuntoon. Oikealla keikalla kaikki on hyvin merkattua, järjestettyä ja hommat toimivat. Oma työpistekin on näin helppoa löytää.

Meikäläisen työalue tällä keikalla on äänitys ja mahdollinen audioeditointi sekä matriisimikserin hoitaminen. Jälleen kerran kaikki kielet äänitetään ja lähetetään eteenpäin. Tähän tarkoitukseen on varattu Yamahan luotettavasta kalustosta 01V96i ja M7 mikserit. 01V on pää-äänityskone ja ruokkii usb:lla Reaperiä pyörittävää iMaciä. M7 taas lähettää signaalinsa ethersoundina Dellin PC läppäriin. 





M7 myöskin ruokkii Venäjän yleisradion stagerackiä kielillä ja paikallisen yrityksen audiomuuntimia, josta signaali jaetaan ympäri LenExpoa.










Lisäksi pikkutarkkaamossani on luotettava MacBookPro koneeni Matroxin DualHead2Go purkilla varustettuna valmiina kaikenlaiseen editointiin.










Betoni Pete on päässyt takaisin oikeisiin hommiinsa presidenttitason miksaukseen aseenaan jälleen luotettava Yamahan M7. Kaiutinjärjestelmänä on hajautettu PS8 setti puheita varten ja GeoD musiikki PA:na.









Peten ja meikäläisen välissä on tulkkitiimin päivystyspiste, jossa Öky-Dirika Mäkelä valvoo kahta uutta Boschin CCU2:sta ja niiden valtavaa 3x85W trunk linen tehoreserviä. Tämä ei välttämättä aukea, jos ei kuulu tulkkilaitemiesten pieneen, mutta harvinaiseen salaseuraan. Silti tämä tuntui tekevän vaikutuksen jopa Saariseen.







Peten jälkeen vuorossa on Jounin työpiste, jossa hoidetaan monikameraohjaus. Sony-arsenaalissa on tänä vuonna neljä miehitettyä ja kaksi robokameraa.

Etupään yläsillan jakavan tolpan toisella puolella alkaa Hogikokoelma, eli valotyöpiste, jonka jälkeen seuraa Kaitsun mielenkiintoinen valtakunta, josta keikan noin 75m metrin videoscreeni saa signaalinsa.















Kaitsun konearsenaalista signaali kulkeutuu Folsom-miesten valtakuntaan, josta hoidetaan myös tykkien kontrollointi.











Tänään lopetamme hienoon ääniryhmän kuvaan. Kuvassa on lisäksi Lidia, joka esimerkillisesti pitää meistä huolta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti