torstai 21. kesäkuuta 2012

Harjoituksia ja muuttoa

Putin on puhunut ja rauha on laskeutunut Venäjälle. Kukaan ei joutunut Siperiaan, eli homma niin sanotusti sujui hyvin.

Palataanpa hetkeksi ajassa hieman taaksepäin. Eilen aamulla ensimmäiseksi aamiaisen jälkeen pakkasimme tavaramme ja annoimme ne legendaarisen laukkutiimimme haltuun. Tämä Meriläinen / Nyberg akselin ympärille rakentunut joukkue hoiti laukkumme uuteen hotelliimme Courtyard by Marriotiin, jonne yhdeksi yöksi muutimme.

Hallilla treenasimme niin maan ankarasti tämänpäiväistä spektaakkelia. Joe Hisaishin hieno kappale ”The Rain”, joka on kunniakkaasti toiminut SPIEF tapahtumien sisääntulomusiikkina jo useamman vuoden ajan alkoi olla jo useamman henkilön mielestä hieman kulunut. Sitä on siis kuunneltu.

Kun illemmalla tilanne harjoituksissa rauhoittui, pääsi puolet tiimistämme hotellille. Tämähän luonnollisesti kohdallani tarkoitti sitä, että juuri kun olin laittamassa radiopuhelintani lataukseen tuli käsky siirtyä äänittämään viisi speakiä illan harjoitusta varten. Siis tosiaan kyseisiä äänityksiä käytettiin vain sen illan harjoituksissa ja aamulla äänitettäisiin uudet. No tämähän onnistui.

Nauhoituksiin oli etukäteen varauduttu ja ensimmäisessä tulkkikopissa oli tätä varten mikrofoni valmiina ja testattuna. Herra tuli puhui ja lähti ja minä perässä. Engberg ja Kauhanen jäivät päivystämään illan tarkistusharjoitusta. Luonnollisesti heti kun ajoneuvomme perävalot olivat häipyneet Pietarin lempeään kesäiltaan alkoi hallissa tapahtua ja ääniryhmällä riitti puuhaa.

Illan tarkastuksen pitänyt korkea-arvoinen herra oli etuajassa ja ammattimiehenä katsoi show:n läpi ja lähti pois. Näitä lisää.

Marriotissa meitä Engbergin kanssa odotti parivuode ja yhteinen peitto. Tämä potentiaalinen reissuromanssi kuitenkin vältettiin kun tilasimme lisävuoteen. Vaimoille terveisiä.

Tarina ensimmäisestä vetopäivästä jatkuu ensi numerossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti