lauantai 19. toukokuuta 2012

Vihdoin perillä

Mortonki.
Santusta ja Timpasta Timppa, eli allekirjoittanut on myös Kazanissa. Ihan helpoin ei pääsy tänne Tartastanian pääkaupunkin ollut.
Lähdin aamulla Seutulan lentokettähotellista ja siis Moskovan kautta Kazaniin. Finnairin liikennöimä ensimmäinen lento oli just sellanen kun lennot nyt yleensä on. Moskovassa oli tarkotus odotella n. 4h Aeroflotin yhdistävää lentoa Suomi-Venäjä kiekkomatsia katsellen. No mut kun lentokenttähenkilökunta päättikin vaihtaa kanvan naisten painimatsiin ekan erän puolen välin jälkeen, jäi aikaa myös lukee kirjaa. Kuuleman mukaan se painimatsi olis saattanut olla lopputulokseltaan jopa enemmän mieltä ylentävä kuin kiekkomatsi ryssiä vastaan. Moskovan kentällä törmäsin myös seuraaviin erikoisuuksiin:
-Passin / Viisumintarkastuksessa mut lukittiin n. 1 m2 tilaan n. kymmeneksi minutiksi,  koska passintarkastajilla oli vuoronvaihto ja ilmeisesti joku oli myöhässä tai vaihtoehtoisesti ketään vaan ei kiinnostanut. Yhtään.
-Mun lentolipussa oli nimi Timo Liski ja mun pasissa lukee Timo-Veikko Liski. Check-in -virkailijalle tämä ei käynyt. Tai kävi mutta niin etten voi jatkaa matkaa. Kyselin asiasta ja paikalle hälytettiin toinen hahmo. Valtavan selvittelyn kesken paikalle tärähti venäläisen moottoripyöräjengin jäseniä ehkä 5kpl. Heillä oli jotain paljon enemmän pielessä ja mun asiaa hoitanut virkailija alkoikin yht`äkkiä tinkimään mopojengin kanssa. Samaan aikaan viereiselle kassalle ilmestyi uusi täti, joka viittoi minut luokseen. Onneksi mulla oli kaikki dokumentit hallussa ja tälle uudelle tädille nimi kelpas ihan OK.
Pääsin siis vihdoin läpi ja koneeseenkin, joka sitten hajosi. Odoteltiin koneessa n. tunti kunnes uusi kone löytyi ja päästiin lopulta Kazaniin.

Lyhyen keikkapaikkavisiitin jälkeen otettiin työporukalla aulabaarissa yhdet ja huomenna pääsee sitten aloittamaan työt.

Nyt on kyl mentävä suihkuun ja nukkumaan jottei Santtu hermostu.

Palaan taas asiaan kun sitä ei ole.

Timo

(Mua ei oo KUKAAN ikinä sanonu Timpaks. Paitsi Juha Torvinen.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti